25. maj 2011

Utdrikningslag = Polterabend.

Hun var meget glad og fornøjet, hele dagen.I lørdags var jeg til Idas (svigerinde) polterabend, og nøj hvor var det bare sjovt og hyggeligt. Vi startede dagen med en ordentlig omgang morgenmad, for derefter at få uddelt små tasker vi skulle have rundt nakken. Taskens indhold var nøje udvalgt, der var alt lige fra lipgloss til müslibar.  Der blev drukket champagne, vin, cider og øl fra morgenstunden af. Senere var vi på drinkskursus, hvor vi fik smagt og shaket. 

Om aftenen skulle vi fortsætte i dagens gode stil, dog ude i skærgården, så vi kom på en mega speedy og fed sejltur, der er så flot overalt når man sejler sådan et sted, helt fantastisk med vandet, fjeldet og de små forskellig farvet træhuse det omringer en. Middagen bestod af tapas og resten af aftenen stod den på drik-lege, masser af sandheder om den kære brud og alt det andet som hører til.

1 kommentar:

  1. Dejligt at I har haft et fantastisk polterabend. Hvis I har brug for inspiration en anden gang, kan I også tage et kik på: Polterabend Event Her er mange sjove aktiviteter til polterabends :-)

    SvarSlet