10. maj 2011

Hjemme.I går aftes hjemvendte jeg fra den fineste tur til Prag, jeg er meget benovet over at jeg har fået lov til at se og indtage duft og atmosfære fra dennne helt ualmindelige skønne by. Jeg har allerede lyst til at tage afsted igen, som i nok kan regne ud, kan man ikke nå at se det hele på tre dage. Men vi har set rigeligt og  ligger tilbage med masser af anledninger til at rejse dertil igen. 

Status er nu den at ovenværende billeder bestemt ikke er de eneste jeg har at vise. Jeg har nok omkring de små hundrede billeder, der er færdig redigeret og klar til at komme ud i det store wild wild web.
Så i slipper overhovedet ikke for mig de næste 72 timer, eller hvor lang tid det nu kommer til at tage.

Billederne af blomsterne er taget inden vi tog afsted og det var absolut det sværeste at forlade, (det vil sige det var ikke særlig svært at komme afsted)  chipsene er købt hjemmefra til flyveturen, (åh gud hvor jeg elsker Sørlands Chips) mini vin og mini Jameson blev købt i lufthavn så vi ordentlig kunne fejre afstede-værelsen. Et ord jeg lige har opfundet, men i forstår? 

I'll be back!

1 kommentar:

  1. Velkommen hjem ;)
    Prag ser jo helt fantastisk ud, I har da også været kæmpe heldige med vejret. Meget smukke billeder, glæder mig ti at se flere. Kys!

    SvarSlet