2. maj 2011

Det var det ..


    Før:


    Efter:Lørdag aften havde vi fint norsk besøg, hvor vi modtog denne fine blomst i vært gave. Jeg har endnu ikke ophobet nogen vaser, så blomsten landede i denne arizona flaske. Men den er nu også så pæn.

Vi havde en dejlig aften med hjemmelavet indisk. Jeg tror at H og jeg brugte omkring 3-4 timer på at lave mad. Eller det vil sige jeg brugte det Harald brugte nok sammenlagt 1,5 time :-) Resultatet blev Sangria som velkomst-drik-agtig-sager, det er citron, appelsin, sukker og en knivspidskanel der trækker i rødvin i så lang tid som mulig, hvor man derefter tilsætter danskvand og masser af is. Det har overhovedet ikke noget at gøre med det indiske da det stammer fra det spanske, men hvad fanden, det smager herligt. Hovedretten blev lam korma, butter chicken, ris, naanbrød med og uden hvidløg, papadums, mangochutney og raita. Alt sammen hjemmelavet, total livret. I skulle prøve det, bare kom i gang, første gang er lidt slem for der skal man ud at købe alle krydderierne. Men ligeså snart det er gjort kan man begynde at lave indisk ret ofte. Namme naan! (haha)

P.S. Nu glæder jeg mig endnu mere til Prag, eller Praha som det hedder på norsk. Det synes jeg er meget morsomt.

2 kommentarer:

  1. Mums, det lyder lækkert med indisk, kan man som forældre der besøger sin datter have ønsker til menuen? Så er dette en ren etter ;)
    Sjove før og efter billeder, ret kreativt faktisk!
    Håber det bliver fantastisk i Praha. Kys!

    SvarSlet
  2. Vi kan da sikkert nok bikse noget indisk sammen, bringer i noget lam? :-)

    SvarSlet