11. apr. 2011

Vidunder.En af grundende til at vi var i Kristiansand, var for at fejre Teodors 1 års dag. Han blev fejret med manér, 3 dage i træk, ja hele weekenden. I går på på hans rigtigte fødselsdag var der fest for familien, vejret var perfekt så vi sad ude hele dagen og indtog en norsk version af skipperlabskovs og som i ser de lækreste kager. 

Kringlen og lagkagen eller på norsk bløtkake er skabt af far Peter, som i øvrigt er kok og meget dygtig til alt jeg har smagt. De pandekage lingende er lefser og det er nok omtrent det bedste jeg er blevet introduceret for, efter jeg er kommet i norsk selskab. Det er min kære svigermor som har helt eget lefsebageri, der har medbragt sunmørslefser og mørlefser. Hvis i så går rundt med et såkaldt falkeblik, kan  i vel nok se på slikfadet at det er ene dansk slik, Marianne bolcher, Anton Berg chokolader og Toms guldkarameller. Mmmm .. 

Teodor var fornøjet og smilende, han kravler rundt som en tamvild og styre det hele, det er sådan det skal være. Han var nydelig i natdragten vi havde købt og fisher price flyvemaskinen blive nok også et hit, sammen med de mange andre fine gave han fik.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar