28. apr. 2011

Nyt, gammelt og fordærvet..

Meget charmerende titel, synes jeg selv. Det øverste billede er mit nye kæreste eje, et gammelt vattæppe, jeg har fået af min kære mormor der har fundet det i en genbrug. Hun var ikke meget for at skulle af med det, men jeg mente nu når hun har fundet to af denne slags, inden for kort tid og dette her var henvist til en lille gang, ville det få det meget bedre her oppe i Norgesland. Det trives, det tør siges. 

Jeg er ekstrem god til at spise morgenmad for tiden, jeg synes det er et af de mest hyggelige måltid, det er sikkert fordi jeg stort set kun indtager det når jeg har fri eller er arbejdsløs. Hvilket jeg faktisk ikke er!!!
Jeg har besluttet mig for at tage til Skagen at arbejde sommeren over, på verdens hyggeligste restaurant Pakhuset. Jeg glæder mig helt vildt, til at komme tilbage for en stund. Det værste bliver at være væk fra ham nordmanden, men vi kommer til at ses så ofte som muligt og det er jo kun for et par måneder. Glæder mig rigtig meget til en helt igennem vild og hård sommer :-)


3 kommentarer:

 1. Fine billeder og dejlig mad.
  Hva´kommer du til Skagen til sommer?
  Fedt!

  SvarSlet
 2. Hej mormor.
  Tusind tak.
  Tak for sidst, ja jeg tager til Skagen i et par måneder, ja det bliver super fedt, håber jeg :-)

  SvarSlet