15. nov. 2011

LORTE DAG

Jeg har virkelig en lorte dag !!

I går blev jeg ringet op af en pædagog i en SFO, hun ville meget gerne bruge mig som vikar i denne uge, da hun havde en syg kollega og det sagde jeg selvfølgelig ja til. Det skulle jeg aldrig have gjort, magen til dårlig modtagelse og information skal man lede længe efter. Jeg mener det seriøst når jeg siger at jeg tror jeg bliver væk i morgen, det er ikke pengene værd. Jeg var stivfrossen i dag da jeg blev hentet, fordi der ikke er nogen der har fortalt mig at man skal gå ude i minus grader, tre timer i træk.

Ellers tuder jeg bare ved tanken om min mors stemme og omsorg, tuder når H siger søde ting til mig, tuder ved tanken om at H skal aflevere 1035749854754 projekter i løbet af den næste korte tid, så derfor tror jeg at jeg tager til Danmark på søndag, for vi skulle alligevel afsted på torsdag, men så tuder jeg over at jeg skal undvære H i fire dage. Men jeg tror nu jeg tager afsted alligevel, for jeg savner min moaaaar (og resten af min familie).

Derudover er jeg forresten rigtig sure på Topshop, jeg bestilte en bordeaux dufflecoat for 20 dage siden og den er endnu ikke ankommet. Jeg klagede i sidste uge og så sagde de at jeg skulle vente endnu en dag og hvis ikke den var kommet der,  ville de undesøge sagen. Den ankom ikke, så jeg bad dem undersøge sagen. Tror i så ikke at de sender en mail hvor der står at de refunderer pengene?? Men nu er det jo sådan at jeg ikke vil have min penge tilbage, jeg vil have den jakke, som jeg har tænkt på i tyve dage. De må have overset min ordre eller et eller andet andet-amatør-agtigt. Hvad sker der for lorte service og lorte dag?

Jeg mener i øvrigt at lorte dag bude være i et ord: Lortedag!

3 kommentarer:

 1. Ja sikke da en LORTEDAG, og Topshop dem boykotter vi..
  Men synes da også det er en god dag, for du har jo taget en god beslutning,om at komme hjem på søndag allerede. Har da lige lidt julehemmeligheder der skal gemmes af vejen i så fald. Og H kommer vel forsat torsdag? Knus

  SvarSlet
 2. Well, hvis det kan opmuntre dig en smule, så ER lortedag et ord!

  Og så håber jeg det lysner lidt snart!:o)

  (Og i øvrigt pænt skægt, at sidde på indre Nørrebro og så konstatere at din Live Traffic Feed synes jeg befinder mig i Brønshøj. Crazy shit...)

  SvarSlet
 3. Jeg kommer hjem og H komme torsdag :-)

  Dengang jeg boede i København, der var det bestemt ikke det samme, der er sket meget siden, kan jeg fornemme ;-) he, det er sjovt og opmuntrende.

  SvarSlet