30. nov. 2011

LILLEBROR

Udover Pippi har jeg forsøgt at bruge så meget tid som muligt på Linus, han synes tilfældigvis at Pippi var mega nuttet og sjov at lege med, så der slog jeg to fluer med et smæk. Min uge i Danmark gik alt for hurtigt, heldigvis fik jeg en ordentlig dose Linus. 

Jeg ville ønske jeg så ham hver dag, det er en af de ting der virkelig for min næse til at pege mod syd, igen. Jeg føler dog ikke at jeg er helt færdig med mit "Norske Eventyr," men jeg tænker meget på at flytte tilbage til Danmark. Jeg elsker Norge og jeg synes det er et fedt land at bo i, men jeg er næsten sikker på at jeg ikke vil slå mine rødder her, jeg er alt for familie glad/afhængig til de hersens udlands eventyr. Især nu hvor julen nærmer sig kan jeg mærke at det bliver endnu hårdere, det er min første jul hvor jeg ikke bare kan tage toget hjem. Til det siger folk at sådan er det at blive voksen, i min verden har det overhovedet intet med det at gøre, man vælger jo selv hvor man bor, hvis jeg flytter tilbage til Danmark tæt på min familie bliver jeg jo ikke barn af den grund, eller hvad?   
Han store passion for tiden er at se farlig ud, til det skal der være bokse handsker.

Scoresmilet.


Det er vist ikke kun min mor der koncentrerer sig om at klippe spidser.


Tilbageredt Elvis-frisure :-) Vakker. 


Fuldt påklædt. 


Banan og saltstænger. 
Når både Harald og Pippi er i samme sofa som Linus, kommer der et meget beundrende udtryk frem. 


2 kommentarer:

  1. Så mange skønne billeder af Linus;) Synes dog det ser drabeligt ud med den kæmpe saks på bade/klippebilledet...
    Håber at du og H finder den løsning der passer jeg begge bedst mht. hvor i skal bo, er jo også spændende at være udenlandsdansker ;)

    SvarSlet
  2. Ja han er for lækker, er enig i at det ikke ser så sukkersødt ud, men jeg synes det er et vittigt billede, især for mig som så din tunge stikke halvt ud af munden af koncentration, for derefter at finde billedet og se at Linus er ligeså koncentreret om at putte en flaske på vandhanen :-)

    Jeg ved at jeg skal tilbage til det Ganske Danske en dag ..

    SvarSlet