21. okt. 2011

Tapas


Mmm, i går spiste vi lækker lækker mad. Masser af hjemmelavet tapas inspireret  retter, såsom: Hjemmesaltet nødder, hjemmebagt brød, skinke, chorizo, oliven, ost, fyldte svampe, croquetas de gambas, hjemmerørt peberfrugt dip og druer. Det var virkelig godt og jeg har aldrig lavet tapas så gennemført før men der er stadig lidt ting jeg vil ændre på næste gang.

H har jo boet i Spanien i et helt år og på trods af alt det tapas han har spist synes han vist at dette var i særklassen, han sagde i hvert fald "mmm" en del gange. Jeg synes det er hyggeligt at sidde og spise i lang tid, bruge fingerne og rense ganen med en drue eller en saltet nød mellem hver bid. Jeg nyder de mange forskellige smags indtryk, det er dejligt at spise stærkt men jeg synes ikke altid at et helt måltid med brændende mad er lige lækkert, det bedøver smagen på en eller anden måde, men det når det ikke hvis man spiser på tapas-måden.

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare godt ud, kan godt forstå der blev sagt mmmmmmmmm. Den bog ønsker jeg mig er også vild med tapas. KH 10na

    SvarSlet
  2. Tusind tak, bogen er rigtigt god hvis man som du og jeg er vild med tapas. Hav en god weekend :-)

    SvarSlet