Før.
Undervejs.
Efter.
Og vupti så er der lækre æble/kanel-muffins-agtige-kager. De var super gode med alt det der snask ovenpå.
Æble/kanel kager Ca. 12 stk.
6 små skrællet og terning skåret æbler.
75 g mandler, grovhakket
2 æg
125 g sukker
2 tsk kanel
2 tsk bagepulver
1 ts vaniljesukker
250 g mel
1 dl olie
1 dl græsk eller tyrkisk yoghurt
ca 0,5 dl honning
75 g mandler, grovhakket
2 æg
125 g sukker
2 tsk kanel
2 tsk bagepulver
1 ts vaniljesukker
250 g mel
1 dl olie
1 dl græsk eller tyrkisk yoghurt
ca 0,5 dl honning
Varm ovnen til 200 grader. Skræl og skær æblerne og derefter hakker du mandlerne.
Pisk æg, sukker, olie, yoghurt og honning sammen i en skål. I
en anden skål blander du mel, vaniljesukker, bagepulver, halvdelen af mandlerne og 1 tsk kanel.
I en tredje skål har du resten av mandlerne, 4 tsk sukker og 1 tsk kanel.
Bland melblandingen i det våde og vend æble stykkerne i. Jeg synes det er smartest at putte hele dejen op i en sprøjte pose og sprøjte dejen ned i de 12 muffins forme. Hvis ikke du har sprøjteposer kan du jo fordele det med ske. Drys mandel/kanel/sukkerblandingen og bag dem i ca. 20 min.
I en tredje skål har du resten av mandlerne, 4 tsk sukker og 1 tsk kanel.
Bland melblandingen i det våde og vend æble stykkerne i. Jeg synes det er smartest at putte hele dejen op i en sprøjte pose og sprøjte dejen ned i de 12 muffins forme. Hvis ikke du har sprøjteposer kan du jo fordele det med ske. Drys mandel/kanel/sukkerblandingen og bag dem i ca. 20 min.
Uh, de ser super lækre ud!
SvarSletDet er de virkelig også, og de er virkelig nemme at lave, det der tager længst tid er at skrælle æbler og hakke mandler :-)
SvarSletNemme og gode
SvarSlet