29. okt. 2011

Himalaya Park

De to ældste søstre der laver kongestol for bettebror. Det er hårdt kan i se.


Grineflip - over hvor dumme vi ser ud med disse her hjelme på.


Læren om vores sikkerheds udstyr.


Jonatan, der skal meget højt op.


Jonatan der er meget højt oppe.


Josefine der overvejer situationen.


Jonatan tager affære.


Harald der guider Jonatan over en svær forhindring, som kun de to modige herre var oppe i.


Linus, som selvfølgelig var tryg nede på fast grund samme med mine forældre. Her synes han jeg skal have hans sut, fordi jeg lige havde grædt, meget betænksom ung mand.


Disse billeder er fra foråret, hvor min familie var på besøg og hvor vi var i Himalaya Parken, i Skien. En helt vild park, nærmest en skov fyldt med forhindringsbaner der foregår oppe i luften, man er selvfølgelig bundet fast, men det skal lige siges at det føles meget farligt og usikkert alligevel. Forhindringer var meget forskellige såsom lange, høje og korte zip-lines, gå på ligne 8 meter oppe i luften, gå på brædder der bevæger sig, stammer eller net, alt til hver form for skræk. Vi havde en super fed tur og også en meget følelsesladet tur fra min side, det er en længere historie og lidt intern. Men vi havde i alt fald en mega fed dag fyldt med forhindringer, skrig, latter og hjælpsomhed.

4 kommentarer:

 1. Og kulde, ikke at forglemme, men en dejlig dag det var det, på trods af diverse "forhindringer". Sad og tænkte om jeg skal prøve næste gang, men tror det nu ikke, jeg er en piveskid...

  SvarSlet
 2. Jeg har lyst til at prøve igen, selvom det blev lidt for vildt til mig sidst. Vi kan jo bare tage de mest børne-venlige baner :-)

  SvarSlet
 3. HMMMM synes måske lige at du mangler at nævne at det er farmand der har taget billederne :-)

  SvarSlet
 4. Det er jo ikke en foto blog, jeg siger heller ikke når jeg selv har taget billederne eller Harald. Desuden tror jeg at folk godt kan regne ud, at jeg ikke fotografere mens jeg dingler rundt i den en zip line efter den anden :-)

  SvarSlet