5. okt. 2011

How To Make Love?

Først og fremmest skal du samle fire nogenlunde pæne og ens blade ude i naturen, det er den letteste del, da hele landet er dækket med dem. Derefter skal du finde den tykkeste og mest tunge bog frem fra reolen


Så fordeler du de fire blade i bogen sa de alle sammen ligger i godt pres altså sørg for at de ikke ligger på forsiden med mindre du putter flere tunge sager ovenpå. Du kan evt. lægge lidt bage papir eller en serviet under bladet så det ikke smitter af. Når de er presset færdig, skal du skære/skrive i dem, jeg brugte en turnere kniv (urte agtig kniv) da jeg ikke ejere sådan en hobby skalpel. 


Tape, snor, saks. Så gælder det bare om at klippe fire lige lange snore og binde dem rundt om bladene. Vores gardiner går lidt ned over vinduet, så man kan ikke se tapen. Men hvis du ikke har gardiner der gør det, kan du jo sætte snoren fast med et lille søm eller tegnestift. 


LOVE

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare sødt ud, tror sgu jeg Pinner din kreativitet ;)

    SvarSlet
  2. Jeg er også selv ret vild med det. Pin for hulen, jeg havde også selv tænkt at gøre det, men jeg repinner da bare din pin!

    SvarSlet