14. jun. 2013

Sommer Lørdag


Sidste Lørdag var en rigtig sommer lørdag, med tur på Hesnes Gartneri som ligger lidt over en halvtimes kørsel fra Kristiansand. Her købte vi flotte forskellige farvede tomater, basilikum, spidskål, nye blomkål og brocoli. Vi var rundt i de forskellige drivhuse og snuse til blomster, Teodor (min nevø) fik fodret gårdens eneste dyr - en kanin, som var nok så stor, men det virkede til at den havde intentioner om at blive endnu større, for den kørte den ene mælkebøtte ned efter den anden.

Prøv lige at se sådan en skål med forskelige tomat sorter, det er da en fryd for øjet.
(Claus Dalby, go home)

Senere var der gill aften på vores terrasse, det var så hyggeligt, en rigtig sommer dag, spise ude, have bare arme og aften vanding af blomster. Ah, bare det var sådan hver dag indtil 1 septemper, men nej nej, tværtimod faktisk! Gråvejr og regn, men hey! Det er vel bare sådan det er at bo i Norden. Faktisk så elsker jeg regn og musikken den laver på ruderne, så det er helt okay.

Imorgen er det igen lørdag og den står desværre ikke ligeså meget i familiens tegn, H skal til indflytter fest, jeg skal være hjemme hos Lilou og når hun er puttet i seng skal jeg male hendes værelse. Vi har hele tiden været lidt bagud med børneværelset, der har ligesom være en stue, en gang, et soveværelse og et køkken det først skulle ordnes. Men nu er vi endelig i gang!

Hav en dejlig lørdag i morgen og en fortsat, god weekend // Karoline

2 kommentarer:

  1. Ren idyl, nu glæder jeg mig endnu mere til sommerferie i Norge..
    God lørdag, kys!

    SvarSlet
  2. Ja det var hyggerligt! Glæder mig til i kommer <3

    SvarSlet