31. maj 2012

Mad i Göteborg.

Som lovet lidt billeder af mad, lösgodis, kaffe og kage. Vi var vikelige heldige med maden, især de første to aftener. Første aften spiste vi indisk, noget af det bedste jeg nogensinde har smagt, alt var lækkert. Harald havde selvfølgelig bestilt den stærkeste ret og var vist lidt chokeret over hvor stærk den egentlig var, men han spiste masser af raita, naan og chutney til, det hjalp vist lidt :-) Jeg synes derimod ikke at den var så stærk, eller jo, men ikke det stærkeste jeg nogensinde har smagt, som min bordherre udtalte. Måske mine smagsløg måske har ændret sig lidt i løbet af graviditeten. Men altså, virkelig læææækker mad, vil helt klart spise der igen en anden gang.

Dagen efter fik vi italiensk som også er noget af det bedste har smagt. Vi sad nede i en lille side gade helt ude på fortovet, med bare arme og ben mens vi kunne kigge op på en KÆMPE kirke, fuglene sang og bilerne drønede i det fjerne. I starten var jeg ikke så sulten og kom lidt skævt ind på tjeneren, fordi han hverken kunne snakke svensk eller ordentligt engelsk, så det endte faktisk med at jeg sad og små tudede lidt, ikke pga. tjeneren, mer bare fordi jeg var så træt og gravid at jeg ikke kunne magte at vælge mellem alle de retter han lige havde remset op på gebrokken engelsk/italiensk. Der gik heldigvis ikke særlig længe før at hormonerne igen var i bur og jeg kunne smile lidt, selvom jeg ikke helt vidste hvad det var jeg havde bestilt.

Det viste sig at være en lækker hjemmelavet pastaret med 4 forskellige slags ost, valnødder, frisk basilikum og lidt cherry tomater. Det var vildt godt, for ikke at snakke om Haralds pizza, som må være den bedste vi nogensinde har smagt, den var stor, sprød, fyldt med rucola, en dejlig sød balsamico, parmesan, parmaskinke og en perfekt tomatsovs. Oh my, siger jeg bare. Derudover fik vi også brød med rucola, parmesan og balsamico som en lille appetitvækker og det var lige hvad jeg trængte til, jeg følte nærmest jeg var i Rom eller en anden italiensk by, det må man sige er godt klaret af de kære italienske kokke og også lidt den underlige tjener.

Maden var faktisk så god at vi aldrig nåede at tage billeder af den. Ups, vi må heller tage tilbage ..

Derudover havde vi nogen vildt dejlige kaffe/kageoplevelser og en voldsom lösgodis oplevelse. Jeg har aldrig i mit liv set så meget slik på engang, det var ligesom at være i en anden verden og det var slet ikke til at tage ordentlige billeder derinde, man kunne ikke rigtig komme til for de store bugner og bunker af slik.

Vi skal så meget tilbage, inden længe ..
Chai latte, kanel ring fyldt med blåbær - Americano og kage med bær. 


Feskekyrka - vi kom aldrig  ind i den. Endnu en grund til at tage tilbage.

 Alkoholfri mojito.
Har aldrig set så meget slik på en gang. 

 Vildt gode kager. 

Mer slik.

Svensk läskedryck. 

 Mere bær kage. 

 Flere e-stoffer. 

 Haps.


 Den fineste lille café, med lækker kage og kaffe. Ingen kommentarer:

Send en kommentar