21. maj 2012

Endnu En Sejltur ..

Denne gang i en hel weekend. Forrige fredag drog Harald og jeg ud på havet, i et værre blæsevejr. Der var flot og tørt, men mega koldt og blæsende, vi skulle ikke så langt, bare ind til byen, som tager 30-40 minutter. Da vi nærmede os, begyndte H at snakke om at vende om, for det blev for besværligt at lægge til kaj i det stormende vejr. Men jeg fik ham overtalt til vi prøvede på en anden side og der gik det let som en leg, tror jeg nok, jeg står bare og kigger på H der binder knob og rækker ham forskellige reb osv. Jeg er vel egentlig hans lille dæk-pige, det passer mig udemærket. 

Det blev en lang nat med en gyngende båd, men næste morgen havde den værste vind lagt sig og vi kunne gå direkte ind i byen, Harald ville vise mig det nye teater - og koncerthus i Kristiansand - Kilden. Det kan klart anbefales hvis man en dag skal til Kristiansand,  hold da op for en ordentlig omgang arkitektur, det er virkelig en flot og storslået bygning.

Senere på dagen drog vi videre ud på søen, vi ville finde os en ø i skærgården, hvor vi kunne spise, gå en tur og overnatte. Vi fandt et hyggeligt sted, godt nok en beboet ø, men ganske så stille alligevel. Der blev grillet, leget med IQ-spil og slappet af. Jeg elsker det.  

2 kommentarer:

  1. Sikke gode billeder, ham H er da noget fotogen ;)

    SvarSlet
  2. Ja jeg synes også at han klare det meget godt :-)

    SvarSlet