22. maj 2013

London Snack


Der blev ikke sparet på sukker indtaget i London, der var dømt sukkerchok! Tror det sundeste vi spiste på hele turen var jordbær, som var monster gode og faktisk ligeså søde som slikken!
Ellers spiste vi en masse falafel, kikærtegryde, tikka marsala og masser andet godt. Her er lidt bileder af det som nåede linsen, vores små munde for derefter at lande trygt i vores shoppe-trætte kroppe.
Cadbury og engelsk lakrids.
 De tidligere nævnte jordbær. DEAR GOD!
 Vi spiste ikke makrel! Dog ikke, men sjovt er det at de spiser dansk makrel og at det til og med står på dåsen, altså at det er dansk. Faktisk kunne man også få en billigere variant. De må være helt vilde efter dansk makrel.
 Peanutbutter cookie, på yndlingskaffebaren- NUDE, som laver den bedste mocha jeg nogensinde har smagt!
Italiensk øl, på italiensk restaurant- Chapel Market
M&M's med mandler, pretzel, mint og peanutbutter. Har altid ønsket at smage disse når jeg har set dem rundt omkring, men blev hurtigt skuffet eftersom de næsten altid var bragt hjem fra USA. Men så faldt jeg over dem i en slikbutik i London. JUBI. 
 Italiensk pizza på samme italienske restaurant.
Macaroon lignende kager på Camden Market, ved ikke hvad det er eller hvordan de smagte, men de er fine og farverige. 
 Jeg har altså bare en svaghed for pæn indpakning, kunne købe mig fattig i Mark & Spencer, udelukkende pga. deres fine indpakning af diverse, det er total åndsvagt, men et godt salgstrick. 

Det var sidste omgang London, for denne gang. Håber jeg engang kommer til at lave endnu et London indlæg, jeg mangler stadig at se masser af den by og jeg er ikke mindre forelsket efter andet besøg. 

I <3 U LONDON! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar