16. aug. 2013

Du Danske Sommer

Endnu en sommer går på hæld, der er flere og flere tegn på at sensommeren er her, for snart at blive overtaget af efteråret. Det okay, vi har haft en herlig sommer, både i det danske og norske landskab, H har fortsat sommerferie og om ikke så længe går turen til det engelske - London. Så det er faktisk HELT okay, at efteråret nu har tænkt sig at komme, og dog; Faktisk er jeg i år en del mere vemodig over at sommeren allerede er ved at være forbi, Lilou bliver snart et år, det er så vildt! Det føles som i går, H og jeg gik og høstede æbler, Baby-Lilou sov i barnevognen og vi skulle have i fårikål til aftensmad - betegnelsen af efterår, her i huset. Snart skal vi det igen, denne gang kan vi nok ikke regne med at hun ligger varmt og trygt i vognen, måske hun går, eller bare kravler rundt og spiser de æbler der er faldet ned, vi får se, tiden løber. Men først skal vi på ferie og så skal hun fejres. Det bliver godt! 

En remse med billeder, fra sommeren i Danmark:
Danske køer - kager fra min søsters studentergilde -morfar og Lilou i pool - moster julle og Lilou i sofaen - Lilou og jeg i pool - ko - Lilou putter -mors blomster - Linus afkøles - Lilou putter igen - Linus deler is med Liou - Linus afkøles fortsat - gelato - mor og kæmpe is.1 kommentar:

  1. Sommer i DK er også helt okay, men vi mangler altså de der norske badesøer. Må sige vi storhyggede i poolen og i blommetræets skygge. Og is, mums, det kan man næsten ikke få nok af..

    SvarSlet