30. sep. 2011

Fire Fine

 Min nye lille vidunderlige æske agtige genstand med to smukke påfugle på, jeg købte den sidste weekend i indiska, Kristiansand. Jeg synes selv det er en af de mest yndige ting der befinder sig i min stue lige pt. Det vil sige jeg er meget glad for den og dens flotte farver. 


Hvorfor er der aldrig nogen før nu, der har fortalt mig at kinaskak faktisk er et sjovt spil, det fik H så æren af. Derudover synes jeg også det er et pænt og farverigt i forhold til at det bare har kostet 30 kr. 


Engang fik jeg selv et kort som dette af min Bedstemor og Bedstefar, jeg synes det er så pænt og nu har vi givet et til H's ældste søster.


Mit net, jeg bruger det somttaske, da jeg er pjattet med printet, jeg synes som ofte at tigeren har nogen sjove ting til billige penge, jeg finder tit noget der inde i hvert fald, oftere end søstrene grene. Ville ønske der var en tigeren i Norge, og alligevel ikke, for så er der endnu mere at se frem til når jeg tager hjem til Danmark. 

Noget helt andet er at jeg ikke håber i er trætte af den blå baggrund, det er vores spisebord :-) Jeg har tænkt på at man kunne lave nogen plader i andre farver bare til at tage billeder på. Men nu må vi se .. God weekend.   


EFTERÅR




































Selvom jeg har valgt at kalde dette indlæg for efterår, virker det nærmere som om at sommeren kigger frem denne fredag, solen bager som bare det. Men den anden dag var der en smule køligere godt nok havde vi solen med os, men der var mere efterårs stemning. Vi gik en dejlig tur i skoven, det er altså lækkert at have skoven rundt omkring sig, jeg kom sjældent i i skoven da jeg boede i Danmark, nu er vi det næsten en gang hver uge, denne uge to dage i træk, det er lige mig.

Jeg kan rigtig godt lide denne årstid, med alle farverne i naturen, braiseret måltider, stearinlysene, sidde foran pejsen, suppe og varmere tøj, det er helt vildt hyggeligt. Men jeg glæder mig altså kodylt meget til december -fødselsdag og Haralds og min første jul sammen. Love!


29. sep. 2011

Harald.









Jeg ved godt at det virker sådan lidt overdrevet, men hold da ferie hvor er han en pæn mand og hvor er det nogen gode billeder. Jeg er helt skudt i ham og nu vil jeg lave et måltid her kl, 23.18 en torsdag aften hvor der er erklæret weekend for herren og jeg. 

28. sep. 2011

Jeg Har Det Godt.









Jeg er arbejdsløs, teenager i 2,5 måned endnu, halv tyk, inspireret, rig på kærlighed, foto-mania, mad-men seer, roman læser, smykke-mager, nikon ejer, slikmund,  har lysegrønne finger og et rødt skær i mit hår, i dårlig form, skruk, apple bruger,  tøj-freak og glad.

Sejltur

Milkyway.


Ombordstigning.





Svigerforældrene, Grete og Ole.





Sejlbåden, som i øvrigt er til salg. De skal vist have en større og nyere.


Badering.


Mos.


Mini-kanon.











I søndags stod den på sejltur i godt vejr og i svigerforældrenes selskab. Vi havde medbragt, gulerodskage, chokolade og andre snacks, så der var dømt hygge. Vi sejlede ud til en ø, som jeg ikke husker navnet på, der drak vi kaffe og gik rundt, lurede og legede samt tog en masse billeder. Jeg er blevet vild med at sejle, det er altså mega hyggeligt, hvis jeg aldrig havde været kærester med min kære nordmand, havde jeg nok ikke fået denne mulighed. Så jeg er meget glad for at være sammen med den to meter høje sømand, selvfølgelig også af andre grunde ;-)

26. sep. 2011

Indisk Aften.




























Da vi skulle til Kristiansand i weekenden, tog jeg tidligere på ugen initiativ til at arrangere en indisk aften. Da jeg både elsker at spise og lave indisk mad, er det noget H og jeg efterhånden gør jævnligt. Jeg vil ikke bare nøjes med en ret og lidt naan, nej jeg vil have hele molevitten - lam, kylling, chutney, raita, ris, naan, papadums, koriander. Når vi så laver så meget dejlig mad kan man jo lige så godt gøre en fest ud af det, med udklædning og hele baduljen, jeg elsker at klæde mig ud.

Vi havde en herlig aften., med lækker mad og glade mennesker. Alle var fint klædt i indisk stil, det gør vi snart igen.

Teodor









Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker børn. For hvordan kan man andet? Prøv nu at se på denne lille gut, han er så sød og kvik, så fin og ren, altså lige bortset fra alt det snask der sidder omkring hans mund, men det er hurtigt væk. Teodor er en meget dejlig dreng.